Om meg

Marpa Video ble startet i 2003 av Marpa Løberg, i Hedalen sør i Valdres, 2 timer fra Oslo.

Video produksjon er noe jeg har bred og lang erfaring med. Jeg har b.l.a. vært medprodusent på flere DVD’er og vært fotograf på flere dokumentar filmer og filmet på ulike locations i Norge og i utlandet.

De siste årene har jeg for det meste laget reklame videoer for web, kurssted, seminar, spa, band, events og lign. Jeg griper tak i hvert prosjekt med all min lidenskap, kreativitet og hjertet, med mål om at enhver video skal ha høy kvalitet og bli unik. “Feeling & Catching the Moment” er noe jeg synes er viktig både for filming og redigering.

Meditasjon er en stor del av mitt liv, i 1996 startet jeg reisen på en indre søken etter sannhet og frihet. Siden 1998 har jeg deltatt og vært med-arrangør på utallige retreats med min spirituelle mester, Vasant Swaha, som er min største og viktigste inspirasjons kilde. 

Jeg er også musiker med el-bass som hovedinstrument og har mange års erfaring hvor jeg har spilt varierte genre med forskjellige musikk grupper. Musikk og Meditasjon er en stor del av meg og har en betydelig innflytelse på mitt arbeid med video.