Muligheter

For å markedføre en video på en effektiv og attraktiv måte er det viktig at budskapet og formålet er tydelig. Kanskje vet dere ikke helt selv hva som skal formidles eller hvordan kommunisere det. Jeg er behjelpelig med å få en klarhet i dette slik at vi sammen kan lage et konsept tilpasset deres behov og ønsker.

Lydbildet har en stor og viktig rolle i enhver video. Jeg har alltid vært opptatt av god lydkvalitet og har 25års erfaring med lyd mixing fra min musikk bakgrunn. Med riktig musikk og lydeffekter settes de stemninger man ønsker å formidle, og dette gjør budskapet enda mer tydelig og troverdig.

Når første skisse av filmen er ferdig kan dere komme med evt. forslag til endringer. Jeg kan tilpasse mitt arbeid etter deres behov og budsjett. Hvis dere selv har filmet noe eller har noen bilder så kan jeg også sette det sammen til en video.

Jeg filmer med Panasonic Lumix GH4 og redigerer i FCPX. Om ønskelig kan jeg også ta noen bilder underveis som evt. kan brukes for å markedsføre videoen.